Au 1g: 410,30 Kn
Ag 1g: 4,71 Kn

Zlato 1g: 410,30 Kn | Srebro 1g: 4,71 Kn | Platina 1g: 213,08 Kn | Zadnja promjena: 24.09.2022. 18:49:00

+385 1 3322 106 prodaja@croatianmint.hr
02.09.2022.
Originalni pokloni za vjenčanje
Srebrna medalja Vjenčanje

Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje

Rujan je mnogima omiljen mjesec za vjenčanje. Stigla vam je pozivnica ili ste odabrani za posebnu ulogu – da budete kumovi dragim osobama? Kako god bilo, zasigurno već pomno razmišljate o idealnom daru.

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Istraživanje koje je na internetskim portalima provela Hrvatska kovnica novca otkrilo je zanimljive rezultate: 56% Hrvata u posebnim prigodama i dalje rado daruje zlato. Znači li da smo staromodni ili nepraktični ako poklonimo zlatnik? Upravo suprotno!

Zlatnici su uvijek u modi a ujedno su i pokloni za buduće generacije. Osim same vrijednosti zlata, zlatnici Hrvatske kovnice novca kriju i vrhunski umjetnički izričaj. Izgled kovanica djelo je renomiranih hrvatskih akademskih kipara i kiparica te ih krase motivi hrvatske kulturne baštine, znamenitih ličnosti…

Zlatnici dolaze zapakirani u kapsule, s pripadajućim certifikatom te elegantnom kutijom. Stoga u web trgovini HKN-a u svega par klikova možete odabrati idealan poklon i – spremni ste za darivanje.

Personalizirani pokloni: učinite svoj dar posebnim

Uz vrijednost i originalnost, često se traži i mogućnost personalizacije dara.

Srebrna medalja „Vjenčanje“ idealno je rješenje: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati željenu poruku, a interaktivni prikaz gravure možete vidjeti u web trgovini HKN-a prilikom odabira proizvoda.

Medalja je zapakirana u posebno dizajniranu kutiju: simboli važnog događaja, spojeni vjenčani prstenovi, integrirani su u grafički stilizirani presjek godova drveta. Godovi drveta simbol su života, oni označavaju precizan trenutak u vremenu. Kako su važni događaji zauvijek zabilježeni u našim sjećanjima, trenuci u vremenu zauvijek su zabilježeni u godovima drveta.

Tako kutija za ovaj vrijedni dar sama po sebi postaje eksponat posebne vrijednosti, a ne samo “omotač” za prigodni poklon koji nosi.

Osim u web trgovini HKN-a, zlatnike i srebrnjake možete pronaći na nekom od prodajnih mjesta. Istražite bogat asortiman prigodnih poklona Hrvatske kovnice novca te iznenadite drage osobe posebnim darom.