Au 1g: 65,89 €
Ag 1g: 0,73 €

Zlato 1g: 65,89 € | Srebro 1g: 0,73 € | Platina 1g: 26,74 € | Zadnja promjena: 28.03.2024. 12:34:00

+385 1 3322 106 [email protected]
02.09.2022.
Originalni pokloni za vjenčanje
Srebrna medalja "Dan vjenčanje"

Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje

Rujan je mnogima omiljen mjesec za vjenčanje. Stigla vam je pozivnica ili ste odabrani za posebnu ulogu – da budete kumovi dragim osobama? Kako god bilo, zasigurno već pomno razmišljate o idealnom daru.

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Istraživanje koje je na internetskim portalima provela Hrvatska kovnica novca otkrilo je zanimljive rezultate: 56% Hrvata u posebnim prigodama i dalje rado daruje zlato. Znači li da smo staromodni ili nepraktični ako poklonimo zlatnik? Upravo suprotno!

Zlatnici su uvijek u modi a ujedno su i pokloni za buduće generacije. Osim same vrijednosti zlata, zlatnici Hrvatske kovnice novca kriju i vrhunski umjetnički izričaj. Izgled kovanica djelo je renomiranih hrvatskih akademskih kipara i kiparica te ih krase motivi hrvatske kulturne baštine, znamenitih ličnosti…

Zlatnici dolaze zapakirani u kapsule, s pripadajućim certifikatom te elegantnom kutijom. Stoga u web trgovini HKN-a u svega par klikova možete odabrati idealan poklon i – spremni ste za darivanje.

Personalizirani pokloni: učinite svoj dar posebnim

Uz vrijednost i originalnost, često se traži i mogućnost personalizacije dara.

Srebrna medalja „Vjenčanje“ idealno je rješenje: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati željenu poruku, a interaktivni prikaz gravure možete vidjeti u web trgovini HKN-a prilikom odabira proizvoda.

Medalja je zapakirana u posebno dizajniranu kutiju: simboli važnog događaja, spojeni vjenčani prstenovi, integrirani su u grafički stilizirani presjek godova drveta. Godovi drveta simbol su života, oni označavaju precizan trenutak u vremenu. Kako su važni događaji zauvijek zabilježeni u našim sjećanjima, trenuci u vremenu zauvijek su zabilježeni u godovima drveta.

Tako kutija za ovaj vrijedni dar sama po sebi postaje eksponat posebne vrijednosti, a ne samo “omotač” za prigodni poklon koji nosi.

Osim u web trgovini HKN-a, zlatnike i srebrnjake možete pronaći na nekom od prodajnih mjesta. Istražite bogat asortiman prigodnih poklona Hrvatske kovnice novca te iznenadite drage osobe posebnim darom.