Au 1g: 68,94 €
Ag 1g: 0,86 €

Zlato 1g: 68,94 € | Srebro 1g: 0,86 € | Platina 1g: 28,45 € | Zadnja promjena: 13.06.2024. 19:30:00

+385 1 3322 106 [email protected]
16.04.2024.
Znamo koji će se tip poklona intenzivno darivati u sezoni proljetnih svečanosti
Srebrna medalja "Dan vjenčanje"

Društveni kalendari ovih se dana pune uzbudljivim novim sadržajima, što nije ni čudno, jer gledamo ususret proljeću i početku još jedne sezone događanja koja će nam obilježiti slobodno vrijeme. Velike su šanse da se netko naš blizak krsti, pričesti, slavi rođendan ili ulazi u bračnu luku, pa se uz one slatke nedoumice o tome što ćemo odjenuti pred nas stavlja i vječni izazov: što ćemo pokloniti?

Upravo je vječnost kvaliteta kojoj sve više težimo kada su u pitanju pokloni za posebne prigode: krstitke, prve pričesti, svete potvrde, čak i promocije na fakultetima, rođendane i vjenčanja. Želimo ostaviti trag u vremenu i darovati bliskoj osobi vječnu dragocjenost koja će ostati lijepa uspomena.


Pitate se što ćete onda darivati ove godine? Uz zlatnike i srebrnjake koji su čest izbor kupaca, ove ćemo se godine još više okrenuti medaljama. Novost u ponudi Hrvatske kovnica novca, upravo su medalje koje dolaze u novim i većim promjerima, kao i u višoj čistoći zlata (Au 999,9/1000), prilagođavajući se suvremenim potrebama i željama.

Bilo da birate zlatne medalje poput Svetog Antuna i Crkve svetog Marka, ili srebrne medalje poput one s motivom Katedrale – Zagreb i Trga bana Josipa Jelačića, svaka od njih nosi u sebi jedinstvenu priču i duboku simboliku.

Ukoliko tražite mogućnost personalizacije poklona, srebrne medalje “Križ”, “Dan krizma“ i “Dan vjenčanja” idealno su rješenje; na stražnju stranu medalje ugravirajte željenu poruku.

Sve nove medalje dolaze u prepoznatljivoj poklon kutiji s omotom, koja dodatno naglašava njihovu posebnost i važnost trenutka koji obilježavaju.

Stoga u web trgovini HKN-a u svega par klikova odabrite idealan poklon: na željenu adresu stiže vaš paket, s punim osiguranjem vrijednosti, i – spremni ste za darivanje.